Руското политическо и военно ръководство достигна до една безизходна ситуация. Това

...
Руското политическо и военно ръководство достигна до една безизходна ситуация. Това
Коментари Харесай

Доц. Момчил Дойчев : Режимът на Путин се изроди в нещо като национал-социализъм

Руското политическо и военно управление доближи до една безизходна ситуация. Това се дължи на обстоятелството, че проектът за войната в Украйна не се разви по проект. Стратегията на Русия се обърка, тъй като тя предполагаше, че украинците ще одобряват непринудено съветската окупация и няма да се съпротивляват, а това не се случи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11006
Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS съпредседателят на Атлантическия съвет у нас доцент Момчил Дойчев.

" Руският тоталитарен режим сега се изроди в нещо като национал-социализъм. Русия се опитваше да всява боязън по всевъзможен метод. Спомнете си, че Владимир Путин говореше за някакви секретни оръжия, с които ще извърнат течението Гълфстрийм и Америка ще измръзне през зимата. Друга такава опасност беше, че Русия ще провокира експолозия в Йелоустоун и ще разцепи Съединени американски щати на две. Всичко това не се реализира несъмнено и започнаха заканите с нуклеарно оръжие. Всичко това цели да всее боязън. Тоталитарните режими постоянно са работили по този метод. Всичко това обаче даде късмет на Запада и НАТО да се рестартират ", добави той.  

" Пригожин в никакъв случай не е бил стопанин на нуклеарните глави. Путин разположи нуклеарно оръжие в Беларус. На епизода с Пригожин се обърна доста внимание. Той завърши. Самият Пригожин употребява един миг от неразборията в съветското военно командване. Ясно е, че Пригожин няма по какъв начин да стигне до Воронеж без поддръжката на армията. В момента аз виждам сблъскам сред другите кланове, които се борят за наследството на Путин. Говоря за безконечния конфликт сред ГРУ и Комитет за Държавна сигурност (на СССР). За страдание у нас се популяризират подправените вести на Кремъл. Имаме и неофашистка партия, която непосредствено пази съветските ползи. Това би трябвало да се спре ", разгласи доцент Дойчев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР